Ismét szeretném felhívni a figyelmét minden kedves idelátogatónak, hogy OLVASSÁTOK EL A SZEREPJÁTÉK ALAPJAIT, mert az itteni tevékenykedéseitekből látszik, hogy ezt sokan nem teszik meg!
Aztán...
- Nem kezdünk addig játékot, míg az Admin NEM FOGADJA EL A KARAKTEREITEKET!!
- Nem jelenünk meg csak úgy egy helyszínen, ha azt előtte nem kérdeztük meg az adott játékosoktól.
- Ha elkészült a karakterlapunk a név mellé ÍRJUK ODA HOGY - KÉSZ!! addig nem fogom elfogadni senkiét sem.
Üdvözlök minden erre járót Magyarország egyik The Vampire Diaries szerepjáték oldalán!
Ez a fórum azért jött létre, hogy elengedhesd a fantáziád, és annak a szereplőnek a bőrébe bújhass, akit igazán szeretsz, és szeretnéd, ha azt tenné, amit csak akarsz. Nem ódzkodunk semmitől és senkitől; te is szabadon találhatsz ki magadnak karaktereket, és játszhatsz velük.
Ha még új vagy itt az oldalon, és kedvet kaptál a játékra, akkor IDE KATTINTVA regisztrálhatsz az oldalra, de előbb kérlek olvasd el a Szerepjáték Alapjait, amit EZEN a linken érhetsz el.
Mystic Falls-i Park
1 / 2 oldal • 1, 2 
Re: Mystic Falls-i Park

Elena Gilbert- Hozzászólások száma: 19
Honnan ismerős nekem ez a nő? - gondoltam, s csak meresztettem a szemem. Csaknem öt percig néztem tétlenül, majd beugrott egy kép. Egy kép 1623-ból. Rájöttem, hogy honnan ilyen ismerős az arca.
Muszáj Katherine-nek lennie. Jól emlékszem, amikor 1623-ban először találkoztunk egy bárban. Ugyanolyan mogyoróbarna szemek, ugyanolyan tekintet. Odamegyek hozzá.
*Odamegy Elenához*
- Katherine? - kérdeztem, s egyből lecsüccsentem mellé a padra. Úgy nézett rám, mintha sose látott volna. Nem értettem...

Adelina- Hozzászólások száma: 27
-Ez valami tévedés lesz...- Figyelmeztettem, miközben összehúzott szemöldökkel néztem szemeibe, de aztán egy halványan elmosolyodtam. Azt már biztosra vettem, hogy ennek a lánynak elég sok köze van a misztikus lényekhez. Ezek után nem lehet sok lehetőség, ami a faját illeti. Vagy vámpír, vagy vérfarkas, és végül az utolsó, az hogy boszorkány.
-Elena Gilbert vagyok!- Mutatkoztam be, kedvességgel a hangomban, de ugyanakkor kíváncsisággal a szemeimbe, hisz mégis csak szerettem volna tudni, hogy ki is ez a lány. Annyi biztos, hogy ismeri Katherine-t.

Olyan volt az arca mintha meg sem lepődött volna, én pedig csak néztem... Vártam a válaszát.
Elég rosszul jött ki, hogy én csak úgy rátörök, neki pedig, fogalma sincs semmiről. Megpróbáltam kedves lenni, de eléggé feldühített a dolog.
Lehet, hogy csak át akar verni? Vagy csak "új életet kezdett"? Ha igen, elég nem szép tőle. - gondoltam.

-Katherine hasonmása vagyok...-
Mondtam, és reméltem, hogy ezzel megérti ezt a helyzetet, ami eddig nekem se volt teljesen tiszta. A lány megpróbált kedves lenni velem, de látszólag nehezen,ment neki, mert kicsit feldühítette ez a dolog. Azért remélem, hogy nem gondolja, hogy talán nem mondok igazat, mert akkor nem hiszem, hogy jól járnék. Arra lettem figyelmes, hogy még egy lány odajött. Kicsit csodálkozva néztem rá, mikor ő is Katherine-nek nézett. -Elena Gilbert vagyok, hasonmás!-
Sóhajtottam fel, és ezzel neki is elmagyaráztam, hogy ki is vagyok.

- Nem érdekel, ki vagy! Nem hinném, hogy olyasvalaki, akinek minden meg van engedve! Idejössz, és félbeszakítod a beszélgetésünket. Köszönni nálatok nem szokás? - kérdeztem felháborodva - Apropó... Szia! - folytattam dühösen, s odalöktem egy gúnyos, erőltetett mosolyt.
Akármennyire is küzdök ellene, vámpír vagyok. Méghozzá egy Első... Tudniillik, hogy ilyenkor minden felerősödik, és semmit sem szívhatok vissza. Ilyen vagyok, és nem tehetek ellene semmit.
- Szóval Elena. És egy hasonmás. Wow! - hitetlenkedtem.
A hozzászólást Adelina összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Nov. 07, 2011 7:38 pm-kor.

- Lina vagyok... egy vámpír. De nem egy akármilyen vámpír, hanem egy Első. - biccentettem közben oldalra a fejemet - Szerintem ennyi egyelőre elég is lesz.
Katherine felől is kérdezett, de nem tudtam eldönteni, mit mondjak.
- Mondhatni, hogy ismerem. És bevallom, kissé hiányzik is a túlzott önimádása. - tettem hozzá.

Közben arra gondoltam, hogy ha találkozott már vámpírral,nem csak eggyel.
Alig vártam már, hogy valami ismerős név csendüljön fel, és hogy találkozhassak velük is.
Észrevettem, hogy belemélyültem a beszélgetésbe, és hogy hangosabb hangnemen beszélek. Lassan körbenéztem, hogy megbizonyosodjak arról, hogy nem hallott meg senki.

Látszott Elenán az ijedtség, de kordában tartotta.
Hát pompás! Pont egy ilyen emberből fogom kiszedni Mystic Falls vámpírjainak történetét. - gondoltam.
Én csak vártam, és vártam, Elena pedig tétlenül nézett rám, és valószínüleg éppen a történteket dolgozta fel. Na meg persze a válaszon gondolkodott.

1 / 2 oldal • 1, 2 
Similar topics» Mystic Falls-i vámpír legenda
» Mystic Falls
» Vámpírnaplók ~ Mystic Falls
» Kirinashi Nikumi park

» Kérdezz - Felelek
» A Grill billiárd asztala
» Egy albérlet ~ a ripper titkos búvóhelye
» Ryan Thomas Wolsey
» Mystic Falls-i Park
» Képigénylés