FIGYELEM

Ismét szeretném felhívni a figyelmét minden kedves idelátogatónak, hogy OLVASSÁTOK EL A SZEREPJÁTÉK ALAPJAIT, mert az itteni tevékenykedéseitekből látszik, hogy ezt sokan nem teszik meg!

Aztán...
- Nem kezdünk addig játékot, míg az Admin NEM FOGADJA EL A KARAKTEREITEKET!!
- Nem jelenünk meg csak úgy egy helyszínen, ha azt előtte nem kérdeztük meg az adott játékosoktól.
- Ha elkészült a karakterlapunk a név mellé ÍRJUK ODA HOGY - KÉSZ!! addig nem fogom elfogadni senkiét sem.

Üdvözlet!

Üdvözlök minden erre járót Magyarország egyik The Vampire Diaries szerepjáték oldalán!
Ez a fórum azért jött létre, hogy elengedhesd a fantáziád, és annak a szereplőnek a bőrébe bújhass, akit igazán szeretsz, és szeretnéd, ha azt tenné, amit csak akarsz. Nem ódzkodunk semmitől és senkitől; te is szabadon találhatsz ki magadnak karaktereket, és játszhatsz velük.

Ha még új vagy itt az oldalon, és kedvet kaptál a játékra, akkor IDE KATTINTVA regisztrálhatsz az oldalra, de előbb kérlek olvasd el a Szerepjáték Alapjait, amit EZEN a linken érhetsz el.

Latest topics
» Játékostársat keresek!
Szomb. Feb. 11, 2012 3:06 pm by Kol Mikaelson

» Kérdezz - Felelek
Pént. Feb. 03, 2012 3:33 pm by Elijah, az Első

» A Grill billiárd asztala
Csüt. Dec. 22, 2011 12:06 pm by Ryan T. Wolsey

» Egy albérlet ~ a ripper titkos búvóhelye
Hétf. Nov. 28, 2011 8:30 pm by Stefan Salvatore

» Ryan Thomas Wolsey
Hétf. Nov. 28, 2011 5:07 pm by Ryan T. Wolsey

» Mystic Falls-i Park
Vas. Nov. 27, 2011 6:01 pm by Elena Gilbert

» Képigénylés
Vas. Nov. 27, 2011 11:59 am by Charlotte Greta Petrova

» Az iskola sportpályája
Hétf. Nov. 21, 2011 7:09 pm by David Wilson

» Stella Wentson ~ Kész.
Szomb. Nov. 19, 2011 6:21 pm by Stella Wentson

Az iskola sportpályája

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Az iskola sportpályája

Témanyitás  Admin on Kedd. Nov. 01, 2011 11:18 pm

Admin
Admin

Hozzászólások száma: 78

Felhasználó profiljának megtekintése http://diaries-rpg.jforum.biz

Vissza az elejére Go down

Re: Az iskola sportpályája

Témanyitás  Bella Black on Szer. Nov. 16, 2011 8:19 pm

Bella and David

Új nap virradt.Nagyon kipihent voltam,jól esett,hogy valakivel megoszthattam titkomat. Ever egy csodálatos barátnő.
Tornaóra volt az utolsó.Az öltözőbe mentem ruhát cserélni,a többi lány órákig öltözött,szépitkezett,de én hamar végeztem s mivel nem volt még becsengetve,kimentem a pályára s bemelegitettem.Első tornaóra s jó benyomást szerettem volna kelteni,bár ezzel nincs is baj,hisz kész profi tornász vagyok,nemhiába, hisz a vámpirok kitűnőek szinte minden sportágban.Két kört futottam,s becsengettek.
Felsorakoztunk,én kb. a közepén álltam,mert nem voltam se túl magas de se törpe.Csak lányok voltunk,mert a fiúk amerikai focizhattak.
A tanár bejelentette,hogy aki szeretne pompon lány lenni az nyújtsa fel a kezét. Fel is nyújtottam.Szinte mindenki jelentkezett,de csak páran voltak alkalmasak.
Be kellett mutassuk tehetségünket.Én a specialitásommal drukkoltam elő,a hátraszaltóval.Mindenki tátott szájjal maradt.Egyből bevettek a csapatba.Óra után fogtam cuccaimat s készültem hazafele venni az irányt.De egy erős hang megszólalt:
-Na vége a sulinak?-ő volt,az a srác,a vámpirsrác.
Nagyon meglepett ,hogy megszólitott.Lángvörös voltam,akárcsak egy piros lufi aki épp szét szeretne pukkadni.
-Igen vége-feleltem hetykén,de látszott rajtam, hogy nagyon izgultam.
Nem tudtam mit akar tőlem.Reméltem nem megint a falhoz szeretett volna vágni...
Bevallom,nagyon örültem neki,hogy megszólitott,de féltem is valamiért...[/center]

Bella Black

Hozzászólások száma: 11

Felhasználó profiljának megtekintése

Re: Az iskola sportpályája

Témanyitás  David Wilson on Hétf. Nov. 21, 2011 7:09 pm

[quote="Bella Black"]
Bella and David

A mai nap nehéz volt.Nemhiába hisz túl élni a suli mindennapjait,nem épp baba piskóta.
Egésznap azon a lányon forgott az eszem.Nem tudtam miért.
Még lett volna egy órám,de úgy gondoltam megyek egyet lógni szokás szerint.De megláttam a csajszit.Odaléptem hozzá s valami memő dumával szerettem elődrukkolni.
Majd megszólitottam,megkérdeztem,h vége a sulinak?
Ő erre azt válaszolta hetykén s kicsit elszállva,hogy igen.Ekkor ezt mondtam neki:
-Nincs kedved valahova menni?-s a fülébe súgtam vámpircsajszi.
Látszott rajta,hogy nagyon meglepődött,s reméltem,hogy igent mond.
Hát eléggé kéretette magát...
-Mozi?Épp egy vámpiros film lesz.-s bevetettem a sármos mosolyom.-De ha van programod,akkor hivok mást-piszkálgattam.
Erre szemembe nézett s azt mondta:
-Akkor hivj nyugodtan mást.
Erre nem tudtam mit csináljak...De csak hirtelen megszólalt:
-De ha ennyire szeretnéd....ha lesz időm,lehet róla szó.-felelte

David Wilson

Hozzászólások száma: 2

Felhasználó profiljának megtekintése

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics