Ismét szeretném felhívni a figyelmét minden kedves idelátogatónak, hogy OLVASSÁTOK EL A SZEREPJÁTÉK ALAPJAIT, mert az itteni tevékenykedéseitekből látszik, hogy ezt sokan nem teszik meg!
Aztán...
- Nem kezdünk addig játékot, míg az Admin NEM FOGADJA EL A KARAKTEREITEKET!!
- Nem jelenünk meg csak úgy egy helyszínen, ha azt előtte nem kérdeztük meg az adott játékosoktól.
- Ha elkészült a karakterlapunk a név mellé ÍRJUK ODA HOGY - KÉSZ!! addig nem fogom elfogadni senkiét sem.
Üdvözlök minden erre járót Magyarország egyik The Vampire Diaries szerepjáték oldalán!
Ez a fórum azért jött létre, hogy elengedhesd a fantáziád, és annak a szereplőnek a bőrébe bújhass, akit igazán szeretsz, és szeretnéd, ha azt tenné, amit csak akarsz. Nem ódzkodunk semmitől és senkitől; te is szabadon találhatsz ki magadnak karaktereket, és játszhatsz velük.
Ha még új vagy itt az oldalon, és kedvet kaptál a játékra, akkor IDE KATTINTVA regisztrálhatsz az oldalra, de előbb kérlek olvasd el a Szerepjáték Alapjait, amit EZEN a linken érhetsz el.
Az iskola sportpályája
Re: Az iskola sportpályája
Új nap virradt.Nagyon kipihent voltam,jól esett,hogy valakivel megoszthattam titkomat. Ever egy csodálatos barátnő.
Tornaóra volt az utolsó.Az öltözőbe mentem ruhát cserélni,a többi lány órákig öltözött,szépitkezett,de én hamar végeztem s mivel nem volt még becsengetve,kimentem a pályára s bemelegitettem.Első tornaóra s jó benyomást szerettem volna kelteni,bár ezzel nincs is baj,hisz kész profi tornász vagyok,nemhiába, hisz a vámpirok kitűnőek szinte minden sportágban.Két kört futottam,s becsengettek.
Felsorakoztunk,én kb. a közepén álltam,mert nem voltam se túl magas de se törpe.Csak lányok voltunk,mert a fiúk amerikai focizhattak.
A tanár bejelentette,hogy aki szeretne pompon lány lenni az nyújtsa fel a kezét. Fel is nyújtottam.Szinte mindenki jelentkezett,de csak páran voltak alkalmasak.
Be kellett mutassuk tehetségünket.Én a specialitásommal drukkoltam elő,a hátraszaltóval.Mindenki tátott szájjal maradt.Egyből bevettek a csapatba.Óra után fogtam cuccaimat s készültem hazafele venni az irányt.De egy erős hang megszólalt:
-Na vége a sulinak?-ő volt,az a srác,a vámpirsrác.
Nagyon meglepett ,hogy megszólitott.Lángvörös voltam,akárcsak egy piros lufi aki épp szét szeretne pukkadni.
-Igen vége-feleltem hetykén,de látszott rajtam, hogy nagyon izgultam.
Nem tudtam mit akar tőlem.Reméltem nem megint a falhoz szeretett volna vágni...
Bevallom,nagyon örültem neki,hogy megszólitott,de féltem is valamiért...[/center]

Bella Black- Hozzászólások száma: 11
Re: Az iskola sportpályája
A mai nap nehéz volt.Nemhiába hisz túl élni a suli mindennapjait,nem épp baba piskóta.
Egésznap azon a lányon forgott az eszem.Nem tudtam miért.
Még lett volna egy órám,de úgy gondoltam megyek egyet lógni szokás szerint.De megláttam a csajszit.Odaléptem hozzá s valami memő dumával szerettem elődrukkolni.
Majd megszólitottam,megkérdeztem,h vége a sulinak?
Ő erre azt válaszolta hetykén s kicsit elszállva,hogy igen.Ekkor ezt mondtam neki:
-Nincs kedved valahova menni?-s a fülébe súgtam vámpircsajszi.
Látszott rajta,hogy nagyon meglepődött,s reméltem,hogy igent mond.
Hát eléggé kéretette magát...
-Mozi?Épp egy vámpiros film lesz.-s bevetettem a sármos mosolyom.-De ha van programod,akkor hivok mást-piszkálgattam.
Erre szemembe nézett s azt mondta:
-Akkor hivj nyugodtan mást.
Erre nem tudtam mit csináljak...De csak hirtelen megszólalt:
-De ha ennyire szeretnéd....ha lesz időm,lehet róla szó.-felelte

David Wilson- Hozzászólások száma: 2
Similar topics» Az iskola bálterem
» Kiváló tehetségpont cimet kapott a mezőkovácsházi iskola
» Sarki róka háló
» Fejléc verseny nevezési munkák

» Kérdezz - Felelek
» A Grill billiárd asztala
» Egy albérlet ~ a ripper titkos búvóhelye