Ismét szeretném felhívni a figyelmét minden kedves idelátogatónak, hogy OLVASSÁTOK EL A SZEREPJÁTÉK ALAPJAIT, mert az itteni tevékenykedéseitekből látszik, hogy ezt sokan nem teszik meg!
Aztán...
- Nem kezdünk addig játékot, míg az Admin NEM FOGADJA EL A KARAKTEREITEKET!!
- Nem jelenünk meg csak úgy egy helyszínen, ha azt előtte nem kérdeztük meg az adott játékosoktól.
- Ha elkészült a karakterlapunk a név mellé ÍRJUK ODA HOGY - KÉSZ!! addig nem fogom elfogadni senkiét sem.
Üdvözlök minden erre járót Magyarország egyik The Vampire Diaries szerepjáték oldalán!
Ez a fórum azért jött létre, hogy elengedhesd a fantáziád, és annak a szereplőnek a bőrébe bújhass, akit igazán szeretsz, és szeretnéd, ha azt tenné, amit csak akarsz. Nem ódzkodunk semmitől és senkitől; te is szabadon találhatsz ki magadnak karaktereket, és játszhatsz velük.
Ha még új vagy itt az oldalon, és kedvet kaptál a játékra, akkor IDE KATTINTVA regisztrálhatsz az oldalra, de előbb kérlek olvasd el a Szerepjáték Alapjait, amit EZEN a linken érhetsz el.
A Grill billiárd asztala
Re: A Grill billiárd asztala

Ryan & Char
1970 - Első pillanattól kezdve éreztem, hogy ismerlek ❞
- Üdv. Elnézést ,hogy zavarom, esetleg tudna segíteni?

Charlotte Greta Petrova- Hozzászólások száma: 20
Re: A Grill billiárd asztala

1970
- Hello. Öhm, attól függ miben? Szolgálatára állok. - feleltem bohókásan, majd a kezemben lévő ütőre támaszkodtam.

Ryan T. Wolsey- Hozzászólások száma: 3

» Kérdezz - Felelek
» A Grill billiárd asztala
» Egy albérlet ~ a ripper titkos búvóhelye
» Ryan Thomas Wolsey
» Mystic Falls-i Park
» Képigénylés
» Az iskola sportpályája
» Stella Wentson ~ Kész.